Groentelapjes met pepersaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui (of de sjalot). Spoel de peperkorrels.
  • 2 Laat de groentelapjes 2 tot 3 minuten bakken in een klontje boter, tot ze gaar en goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en houd ze warm.
  • 3 Braad de gehakte ui (of sjalot) goudbruin. Voeg de uitgelekte peperkorrels, de goed gemengde jachtsaus en de bouillon toe. Doe tot slot de verse room erbij. Laat ongeveer 2 minuten inkoken.
  • 4 Giet de pepersaus over de warme groentelapjes.

Groentelapjes met pepersaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept