Zoek
Groene couscous, gevogeltebrochetten
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter
400 g fijn griesmeel
1 koffielepel gemalen koriander
30 cl kippenbouillon
2 kleine courgettes in blokjes
2 eetlepels koriander
50 g pijnboompitten
200 g verse bonen (gepeld)
250 g verse doperwten
zout
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking.
2
Kook de doperwten, de courgettes en de bonen afzonderlijk in de bouillon. Ze moeten beetgaar blijven. Bewaar ze telkens tussen twee diepe borden.
3
Rooster de pijnboompitten 1 min. in een pan met antiaanbaklaag.
4
Doe het griesmeel in een diepe schaal en verdeel er de boter in nootjes over.
5
Bestrooi met de gemalen en de verse koriander en leg de groenten erop.
6
Breng op smaak met peper en zout en roer om.
7
Versier met pijnboompitten en dien op. Heerlijk met kippenbrochetten.
Groene couscous, gevogeltebrochetten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept