Groene couscous, gevogeltebrochetten

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Kook de doperwten, de courgettes en de bonen afzonderlijk in de bouillon. Ze moeten beetgaar blijven. Bewaar ze telkens tussen twee diepe borden.
  • 3 Rooster de pijnboompitten 1 min. in een pan met antiaanbaklaag.
  • 4 Doe het griesmeel in een diepe schaal en verdeel er de boter in nootjes over.
  • 5 Bestrooi met de gemalen en de verse koriander en leg de groenten erop.
  • 6 Breng op smaak met peper en zout en roer om.
  • 7 Versier met pijnboompitten en dien op. Heerlijk met kippenbrochetten.

Groene couscous, gevogeltebrochetten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept