Groentecassoulet met quorn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een stoofpan met dikke bodem. Fruit daarin de look, de ui, de wortelen, de aardappelen en de courgette gedurende 3 minuten op fel vuur.
  • 2 Doe daarbij de tomaten met hun sap, het tomatenconcentraat, de tijm en de laurier. Zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Verlaag de warmte dan tot de helft en laat ongeveer 15 minuten sudderen.
  • 3 Doe de witte bonen en de sperziebonen erbij. Laat nog 10 minuten doorkoken met deksel.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 5 Verhit de resterende olijfolie in een bakpan. Bak de quorn goudbruin in enkele minuten.
  • 6 Doe de groenten in een gratineerschotel. Doe de quorn erbij. Bestrooi met paneermeel en bruine suiker. Laat 5 minuten bruinen in de oven. Versier met bladpeterselie.

Groentecassoulet met quorn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Winterse groentecassoulet met quorn
0 min
Bekijk recept