Groene kabeljauwmoot met krokante pancetta

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het basilicum, de peterselieblaadjes en de kappers in de beker van de hakmolen. Voeg het geperste knoflookteentje toe, de gehakte lente-uitjes (ook de groene deeltjes), de olie, een beetje zout en peper. Laat hakken tot een glad mengsel.
  • 2 Giet het mengsel in een ovenschaal, wentel de in 4 moten gesneden vis goed in het mengsel, dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast marineren.
  • 3 Neem de vis uit de koelkast en verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bedek elke moot met 3, in 2 gevouwen, sneden pancetta, leg de sneden lichtjes uit elkaar. Bak 15 à 20 min. in de oven (afhankelijk van de dikte van de moten). Serveer meteen met groene asperges en risotto met saffraan. Werk af met basilicumblaadjes.

Groene kabeljauwmoot met krokante pancetta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept