Burrito Ultimo

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het konijn met een scheut hot pepersaus, burrito seasoning mix en de tacosaus.
  • 2 Hak de ui fijn.
  • 3 Bak het konijn en de ui aan in wat olie. Kruid met peper en zout en meng het geheel met de geraspte emmentaler kaas.
  • 4 Bak de wokgroenten 2 minuten in hete olie en kruid de groenten met de vinaigrette “Sachet Malin” van Ducros.
  • 5 Schil en ontpit de avocado. Plet de avocado met een vork en meng samen met de fijngehakte knoflook en mayonaise. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • 6 Vul de minitortilla met de konijnvulling.
  • 7 Serveer met wokgroenten, avocadosalsa en werk af met basilicumblaadjes.

Burrito Ultimo is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept
Wrap met kip, salsa en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept