1 Kook de broccoliroosjes 5 min. in kokend lichtgezouten water, spoel ze nadien onder koud water.
2 Kook de tortellini 1 min. in kokend water, giet ze af en spoel ze langdurig onder koud water.
3 Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
4 Meng 1 doosje bechamel met de tomatenpuree in een grote kom. Voeg de tortellini toe en meng. Verdeel de helft van deze bereiding over de bodem van een grote ovenschotel. Leg er de broccoliroosjes bovenop en overgiet met het tweede doosje bechamel.
5 Bestrooi met mozzarella en verdeel er de resterende tortellini over.
6 Prak de ricotta (met een vork) met 30 g parmezaan en smeer deze bereiding uit over het gehele oppervlak. Bestrooi met de rest van de parmezaan en bak in 20 min. goudbruin in de oven.
7 Serveer heel warm.
Pasticcio met drie kazen en broccoli is een recept van Delhaize