Parelhoen, schorseneer en salie

2
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst de aardappelfondants in gang steken.
  • 2 Ondertussen de schorseneren schillen en koken.
  • 3 Terwijl de schorseneren koken, de parelhoen bakken en saus in gang steken.
  • 4 Ondertussen zullen de aardappelen klaar zijn en verplaatsen naar de ovenschaal waar de parelhoenfilets op liggen. Zet nog niet in de oven.
  • 5 Ondertussen zijn de schorseneren gaar, afgieten en apart zetten.
  • 6 Plaats nu de schaal met parelhoen en aardappel in de oven.
  • 7 Nu de champignonmengeling maken en afwerken en vervolgens de schorseneren afwerken met de room en kaas.
  • 8 Saus zeven, afwerken met een klontje boter.
  • 9 Bord dresseren.

Parelhoen, schorseneer en salie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met champignons en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept