Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm melk, room en parmezaan en mix.
  • 2 Week de gelatine in een diep bord met koud water tot ze zacht is geworden. Roer de geweekte gelatine door het kaasmengsel. Schep de panna cotta in de potjes en laat ze opstijven in de koelkast.
  • 3 Kook het sinaasappelsap in tot het stroperig wordt.
  • 4 Kook de asperges beetgaar in gezouten water (10 à 12 minuten voor de witte asperges, 8 minuten voor de groene asperges). Verfris de asperges in ijswater en laat ze uitlekken.
  • 5 Werk de panna cotta af met stukjes asperges, een geutje sinaasappelstroop en een spinazieblaadje.

Parmezaan-panna cotta met asperges en sinaasappelstroop is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gouden tulband
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde watermeloen met sinaasappelstroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept
WARME ABRIKOZEN met PASSIEVRUCHT-MASCARPONE
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gouden Tulband
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept