Pannetje van kip met dragon en tomaten op olie

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de limoen uit.
  • 2 Snij de kipfilets in dikke repen. Doe ze in een diepe schotel met het limoensap, de paprika, de dragon en de geperste look. Roer het geheel om. Dek het af met plastic vershoudfolie en laat het 20 min. marineren in de koelkast.
  • 3 Laat de gedroogde tomaten uitlekken en hak ze fijn.
  • 4 Bak de kippenreepjes 10 min. goudbruin in een stoofpan op een matig vuur, in de warme olie, en roer ze meermaals om.
  • 5 Klop de yoghurt met peper en zout en de gehakte gedroogde tomaten. Doe alles in de pan en meng het dooreen. Bak het gerecht nog 5 min. op een matig vuur.
  • 6 Spoel de kerstomaten, droog ze en snij ze in fijne schijfjes. Dep ze droog.
  • 7 Spoel de blaadjes postelein en rucola, zwier ze droog en verwijder de steeltjes. Bedek de bodem van de borden met de blaadjes en verdeel er de bereiding over.
  • 8 Versier het geheel met schijfjes tomaat en dien het onmiddellijk op.

Pannetje van kip met dragon en tomaten op olie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept