2 Snij de kipfilets in dikke repen. Doe ze in een diepe schotel met het limoensap, de paprika, de dragon en de geperste look. Roer het geheel om. Dek het af met plastic vershoudfolie en laat het 20 min. marineren in de koelkast.
3 Laat de gedroogde tomaten uitlekken en hak ze fijn.
4 Bak de kippenreepjes 10 min. goudbruin in een stoofpan op een matig vuur, in de warme olie, en roer ze meermaals om.
5 Klop de yoghurt met peper en zout en de gehakte gedroogde tomaten. Doe alles in de pan en meng het dooreen. Bak het gerecht nog 5 min. op een matig vuur.
6 Spoel de kerstomaten, droog ze en snij ze in fijne schijfjes. Dep ze droog.
7 Spoel de blaadjes postelein en rucola, zwier ze droog en verwijder de steeltjes. Bedek de bodem van de borden met de blaadjes en verdeel er de bereiding over.
8 Versier het geheel met schijfjes tomaat en dien het onmiddellijk op.
Pannetje van kip met dragon en tomaten op olie is een recept van Delhaize