Snoek met bier en kruiden

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de court-bouillon volgens de aanwijzingen van de fabrikant, maar vervang het water door bier. Giet het mengsel in een vispan. Voeg de helft van de kruiden toe, breng aan de kook en zet de warmtebron vervolgens lager.
  • 2 Leg de sneden snoek op de rooster en zet deze in de vispan: de vloeistof moet de vis bedekken. Voeg water toe als dat nodig is. Laat 10 minuten rustig pruttelend koken. Als de sneden snoek gaar zijn, neem ze voorzichtig van de rooster, en houd warm.
  • 3 Giet het kookvocht door een puntzeef en giet de helft ervan in een steelpan. Laat tot de helft inkoken en voeg dan de rest van de fijngehakte kruiden en de room toe. Laat 5 minuten indikken op zacht vuur. Ga na of het voldoende gekruid is.
  • 4 Schik de sneden snoek op voorverwarmde individuele borden en overgiet met saus.

Snoek met bier en kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Snoek
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Snoek
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde snoek met kruizemunt - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept