2 Smeer een ovenschotel in met een beetje olie en leg er de stukken skrei in. Meng het ei met het paneermeel, de parmezaan, de sesamzaadjes, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout. Meng tot een homogene pasta. Smeer de pasta op de vis uit in een dikke laag. Zet opzij.
3 Doe 2 eetlepels olie in een steelpan en fruit de geperste knoflook hierin gedurende 2 min. op een zacht vuur. Voeg de tomaten en de oregano toe, zet een deksel op de pan en laat 15 min. heel zacht sudderen.
4 Plaats de vis in de oven en laat ook 15 min. bakken.
5 Voeg de kappertjes bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout.
6 Serveer de skrei met de saus, bestrooi met peterselie. Geef er verse pasta bij.
Skrei met een korstje van sesam en parmezaan, pizzaiolasaus is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Italiaanse Kipfilet Met Een Pizzaiolasaus Met Kappertjes