Skrei met een korstje van sesam en parmezaan, pizzaiolasaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Smeer een ovenschotel in met een beetje olie en leg er de stukken skrei in. Meng het ei met het paneermeel, de parmezaan, de sesamzaadjes, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout. Meng tot een homogene pasta. Smeer de pasta op de vis uit in een dikke laag. Zet opzij.
  • 3 Doe 2 eetlepels olie in een steelpan en fruit de geperste knoflook hierin gedurende 2 min. op een zacht vuur. Voeg de tomaten en de oregano toe, zet een deksel op de pan en laat 15 min. heel zacht sudderen.
  • 4 Plaats de vis in de oven en laat ook 15 min. bakken.
  • 5 Voeg de kappertjes bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Serveer de skrei met de saus, bestrooi met peterselie. Geef er verse pasta bij.

Skrei met een korstje van sesam en parmezaan, pizzaiolasaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse Kipfilet Met Een Pizzaiolasaus Met Kappertjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizzaiolasaus
0 min
Bekijk recept
Familiepizza
0 min
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot met skrei en groentjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept