Steak op Indische wijze en raita met ananas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olijfolie en de “mango curry” specerijen in een schotel. Wentel er de steaks goed in, dek af en laat minstens 30 min. op kamertemperatuur rusten.
  • 2 Laat de schijven ananas goed uitlekken en snij ze in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en voeg de yoghurt toe, de koriander, de munt, peper en zout. Meng goed.
  • 3 Verwarm een antikleefpan zonder vetstof. Leg er de steaks in en laat ze op hoog vuur 1 min. 30’ aan elke kant grillen. Verlaag nadien het vuur en laat eventueel nog verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dien de steaks op met de raita. Serveer met rauwkost en gegrild naanbrood.

Steak op Indische wijze en raita met ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept