Staartvis in papillot

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de olijven fijn. Meng de zachte boter, de olijven, de venkelzaadjes, de anisette, zout en peper. Was de tomaten en snij ze in schijven.
  • 2 Spoel de venkeltakjes af. Snij de vis in 4 stukken. Snij 4 vierkanten uit dikke aluminiumfolie (zijde van ongeveer 20 cm). Olie de stukken staartvis lichtjes in en leg ze in het midden van elk stuk folie.
  • 3 Smeer ze in met een kwart van de geparfumeerde boter en besprenkel met citroensap, zout en peper. Schik op elk stuk vis twee schijfjes tomaat en een takje venkel.
  • 4 Sluit de papillot zorgvuldig. Laat gaar worden op de barbecue gedurende 25 minuten. Maak elke papillot zorgvuldig leeg en schik de stukken vis op voorverwarmde borden. Besprenkel met citroensap en dien warm op.

Staartvis in papillot is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van mosselen met bruin bier
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme couscous van staartvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept