1 Snijd de sluimerwten in schuine ruitjes. Hak de peper fijn. Pel de knoflook en hak het fijn. Roer een sausje met de slagroom, bruine suiker, de koriander, zout en peper.
2 Verhit de roerbakolie in een wok en fruit hierin de rode peper en de knoflook. Bak de aardappeltjes en de sluimerwten al omscheppend ± 10 minuten mee.
3 Breng op smaak met zout en peper. Verhit de boter en/of (olijf)olie en bak de rondo's in 4 à 6 minuten bruin. Keer ze af en toe.
4 Verdeel het aardappel-erwtenmengsel over 4 borden. Leg de spinazie rondo's ernaast en serveer met het sausje.
Spinazie rondo’s met krielaardappeltjes en snijboontjes is een recept van Delhaize
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)