Springbok met rode kerrie en gekruide basmati

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ui fruiten in 2 EL olie. Voeg de rijst toe samen met het verkruimelde bouillonblokje, de kruidnagels, de kardemom, peper en zout en 40 cl kokend water.
  • 2 Laat 5 min. koken op een hoog vuur. Voeg de mango toe, dek af en laat 15 min. zachtjes verder koken op een laag vuur. Meng de cashewnoten eronder.
  • 3 Laat de sneden springbok aan elke kant 3 min. dichtschroeien in de rest van de hete olie. Hou het vlees warm. Deglaceer het braadvocht met het limoensap en 5 cl water en meng hieronder de kerriepasta en de kokosmelk.
  • 4 Laat 2 min. sudderen op een zacht vuur. Leg het vlees op borden en schik de rijst ernaast met behulp van een vormpje. Omring alles met de saus en versier met enkele takjes koriander.

Springbok met rode kerrie en gekruide basmati is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees met dille-artisjokrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

springbok filet in chocolade saus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Springbok Biefstuk
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept