Druivenduo in terrine

8
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de onbespoten citroenschil.
  • 2 Laat de gelatineblaadjes 10 min. weken in een slakom met koud water.
  • 3 Houd 5 cl schuimwijn apart en meng de rest met de griessuiker, de vanillesuiker en de citroenschil.
  • 4 Verwarm de apart gehouden wijn in een kleine steelpan, voeg de gelatine toe (die je vooraf tussen de vingers hebt uitgeknepen) en roer tot de gelatine volledig is opgelost. Giet 1 cm van dit mengsel in een met vershoudfolie beklede terrine met een inhoud van 1 l en laat 5 min. in de koelkast staan.
  • 5 Verdeel de druifhelften harmonisch over de terrine.
  • 6 Voeg het mengsel wijn-gelatine toe en laat één nacht in de koelkast staan.
  • 7 Haal de terrine uit de vorm en presenteer in plakjes.

Druivenduo in terrine is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept