Amandelschuim, tutti frutti

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het sap en de schil van de sinaasappel 2 min. sudderen samen met de suiker, de nootmuskaat en de vanille.
  • 2 Giet over het fruit en laat 2 u. afkoelen in de koelkast.
  • 3 Meng de melk met het amandelextract.
  • 4 Laat de gelatine 10 min. weken in koud water.
  • 5 Wring het blad voorzichtig uit en laat het in een steelpan smelten in 2 EL warm water.
  • 6 Voeg vervolgens de helft van het melkmengsel toe.
  • 7 Meng, voeg de rest van de melk toe en laat 2 u. afkoelen in de koelkast.
  • 8 Verdeel de fruitsla over hoge glazen.
  • 9 Mix de melk met gelatine tot een luchtig schuim en verdeel het over de glazen. 1
  • 0 Versier met krullen ham en dien onmiddellijk op.

Amandelschuim, tutti frutti is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Normandische appeltaartjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept