Aftermidnightmousse

8
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 24 chocolaatjes in stukjes. Breng de room in een steelpan aan de kook, neem van het vuur en voeg de stukjes chocolade toe.
  • 2 Laat 1 min. staan, meng dan met de garde. Laat volledig afkoelen.
  • 3 Scheid eiwitten en eigelen. Klop de eigelen los met de suiker tot een wit mengsel, voeg de mascarpone toe en meng goed.
  • 4 Klop de eiwitten tot stijve pieken.
  • 5 Giet de gesmolten chocolade op de mascarponeroom, meng, spatel er voorzichtig de eiwitten onder.
  • 6 Verdeel over glazen of bekers, dek af en zet 12 uur in de koelkast zodat de mousse goed opstijft.
  • 7 Net voor het serveren: werk de glazen af met een After Eight chocolaatje, enkele rode bessen en een muntblaadje.

Aftermidnightmousse is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker