Zoek
Ananas, witte chocolade en passievrucht
2
20 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 ananas (rijp)
200 g suiker (voor de ananas)
30 g suiker (voor de mousse)
105 g rietsuiker (voor de crumble)
2 vanillestokken (voor de ananas)
0,25 vanillestok, enkel de zaadjes (voor de mousse)
1 kaneelstokje
1 vanillestok (voor de olie)
1 steranijs
1 citroen
1 limoen
100 g mascarpone
100 g witte chocolade
2 kleine blaadjes gelatine
2 eidooiers
180 g room met 40% V.G.
125 g zachte boter
1 koffielepel gemberpoeder
137 g witte bloem
fleur de sel
4 passievruchten
3 eetlepels olijfolie Peter Goossens
1 dl bruine rum
Bereiding
1
Eerst de siroop opzetten voor de ananas, vervolgens de ananas snijden.
2
Erna de crumble maken en in de oven zetten.
3
Erna de mousse van witte chocolade, ondertussen crumble uit oven en afkoelen.
4
Erna de olie van passie en vanille.
5
Dan de crumble fijnsnijden.
6
Dan dresseren.
Ananas, witte chocolade en passievrucht is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept