Limoentaart zonder oven

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de koeken in een plastic zakje en verkruimel ze met een deegroller.
  • 2 Smelt de boter en roer er de kruimels door.
  • 3 Vet een springvorm (20 cm doorsnede) in, verdeel de koekkruimels erover, strijk ze glad en zet de vorm gedurende 5 minuten in de diepvries.
  • 4 Week de gelatine in ruim water tot de blaadjes zacht zijn en mix de roomkaas met de helft van de room en de poedersuiker glad.
  • 5 Rasp de schoongemaakte schil van een limoen. Pers de vrucht uit en voeg het sap en de geraspte schil aan het kaasmengsel toe.
  • 6 Snij de andere limoen in plakken, klop de rest van de room stijf.
  • 7 Knijp de gelatine uit, los in 1 eetlepel heet water op en klop beetje bij beetje bij het kaasmengsel.
  • 8 Schep de vulling in de vorm en laat deze 20 minuten opstijven. Versier de taart met plakjes limoen.

Limoentaart zonder oven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Limoentaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Limoentaart met meringues
Nagerecht
Bekijk recept
Limoentaart
20-30 min -
Bekijk recept
Limoentaart Zonder Oven
30-60 min -
Bekijk recept