1 Mix de abrikozenjam, het citroensap en de vanillesuiker: de bereiding moet mooi glad zijn (giet ze desnoods door een fijne puntzeef).
2 Bewaar 30 minuten in de koelkast. Ontdoe de appel van het klokhuis en snij in fijne schijfjes.
3 Fruit de appelschijfjes en de ananasblokjes 2 minuten in een grote braadpan in warme boter.
4 Bestrooi ze met bruine suiker en laat verder mooi lichtbruin braden.
5 Voeg er de stukjes aardbei en de frambozen aan toe. Terwijl u voortdurend blijft roeren, laat u alles 3 minuten op matig vuur sudderen. Warm de rum lichtjes, giet hem in de pan en flambeer.
6 Verdeel de bereiding over de individuele borden en nappeer met de gekoelde abrikozencoulis.
7 Garneer met muntblaadjes en dien onmiddellijk op.
Lekker vruchtenpannetje is een recept van Delhaize