1 Verdeel het sap van de passievruchten in 4 ijsvormpjes en bevries gedurende 2 uur in de diepvriezer.
2 Week de gelatineblaadjes gedurende 5 minuten in koud water.
3 Breng de kokosmelk en de geraspte kokosnoot aan de kook, voeg riet- en kristalsuiker en de uitgeknepen gelatine toe en klop het geheel krachtig op.
4 Laat afkoelen. Klop de room tot slagroom en voeg deze zachtjes aan de afgekoelde kokosmelk toe.
5 Giet een bodem room in individuele schaaltjes (met afgeronde bodem), leg hierop in het midden een blokje bevroren passievruchtensap en overgiet opnieuw met room tot aan de rand.
6 Bedek met elastische folie en laat gedurende 2 uren in de diepvriezer opstijven.
7 Haal 5 minuten voor het opdienen uit de diepvriezer. Snij de passievruchten in twee en verwijder het vlees.
8 Haal het roommengsel uit de schaaltjes en schik op bevroren borden, versier met jodenkers en giet hierrond de mangocoulis en kleine stukjes passievruchtvlees.
Lekkernij van kokos met passievruchten is een recept van Delhaize