Lekkernij van kokos met passievruchten

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het sap van de passievruchten in 4 ijsvormpjes en bevries gedurende 2 uur in de diepvriezer.
  • 2 Week de gelatineblaadjes gedurende 5 minuten in koud water.
  • 3 Breng de kokosmelk en de geraspte kokosnoot aan de kook, voeg riet- en kristalsuiker en de uitgeknepen gelatine toe en klop het geheel krachtig op.
  • 4 Laat afkoelen. Klop de room tot slagroom en voeg deze zachtjes aan de afgekoelde kokosmelk toe.
  • 5 Giet een bodem room in individuele schaaltjes (met afgeronde bodem), leg hierop in het midden een blokje bevroren passievruchtensap en overgiet opnieuw met room tot aan de rand.
  • 6 Bedek met elastische folie en laat gedurende 2 uren in de diepvriezer opstijven.
  • 7 Haal 5 minuten voor het opdienen uit de diepvriezer. Snij de passievruchten in twee en verwijder het vlees.
  • 8 Haal het roommengsel uit de schaaltjes en schik op bevroren borden, versier met jodenkers en giet hierrond de mangocoulis en kleine stukjes passievruchtvlees.

Lekkernij van kokos met passievruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Turks fruit
20 min-
Bekijk recept