Œufs à la neige met meloencoulis

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix het vruchtvlees van de meloen samen met het citroensap tot een fijne puree. Zeef het mengsel boven een slakom. Voeg de amaretto toe en laat 2 u afkoelen in de koelkast.
  • 2 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Voeg er, onder onophoudelijk roeren, de suiker en vervolgens de muntsiroop aan toe.
  • 3 Breng de melk aan de kook. Deponeer er grote lepels eiwit in (8 in totaal) en laat deze gedurende 3 min pocheren, draai ze na 2 min om. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Verdeel de coulis over de vooraf gekoelde, diepe borden en werk telkens af met 2 oeufs à la neige.

Œufs à la neige met meloencoulis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse yoghurttaart met meloenballetjes
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Verrines d'avocats, wasabi
15 min Voorgerecht
Bekijk recept