Zoek
Quetschentaart
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g bloem
1 ei (groot formaat)
200 g fijne kristalsuiker
2 mespunten kaneel
1 kg kwetsen
1 schijf kruimeldeeg (250g)
Bereiding
1
Ontpit de kwetsen en snij ze in tweeën.
2
Schik het deeg met bijhorend bakpapier in een taartvorm.
3
Klop het ei door 1 EL suiker en 1 mespunt kaneel en bestrijk hier de randen en de bodem van het deeg mee.
4
Bestrooi de bodem met een mengsel van 100 g suiker, de resterende kaneel en de bloem. Schik de kwetsen in een cirkel op de deegbodem.
5
Laat 45 min. bakken in een hete oven, op stand 6 (180° C).
6
Laat 10 min. rusten, haal uit de bakvorm, bestrooi met de resterende suiker en dien lauw op.
Quetschentaart is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker