Zoek
Zomersalade met amandelmelk
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels acaciahoning
0,5 koffielepel bitter amandelextract
8 bloedperziken
1 eetlepel bloemsuiker
2 eetlepels citroensap
200 g rode aalbessen
20 cl vloeibare room
Bereiding
1
Meng de room, de suiker en het amandelextract. Zet het opzij.
2
Leng de honing aan met het citroensap.
3
Spoel de bloedperziken, snij ze in twee en verdeel ze in schijfjes.
4
Doe ze in een kom met de honing/citroenmengeling.
5
Roer het geheel om.
6
Zet 30 min. in de koelkast.
7
Spoel, droog en rist de aalbessen af op het moment van het opdienen.
8
Verdeel ze over de perzikensalade.
9
Overgiet het geheel met amandelmelk en dien onmiddellijk op.
Zomersalade met amandelmelk is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zigeunerarm
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Amandelmelksmoothie met peer, dadel en chiazaad
5 min
Bekijk recept
Zelfgemaakte amandelmelk
5 min
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met brood en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met kaas en frambozen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met peer, serranoham en knolselderij (advertorial)
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept