1 Pureer de helft van de aardbeien en roer er 2 eetlepels suiker en het citroensap door.
2 Snij de cake in 11/2 cm dikke plakken.
3 Verdeel de helft van de cakeplakken over de bodem van een wijde glazen schaal en giet er de helft van de aardbeienpuree over.
4 Snij de rest van de aardbeien in kwarten.
5 Steek met een lepel of een meloenboortje bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen en schep deze voorzichtig om met de rest van het fruit (houd een beetje fruit achter voor de versiering).
6 Schep de helft van het fruit op de cake, dek met de rest van de cakeplakken af.
7 Verdeel daarover de rest van de aardbeienpuree en het resterende fruit.
8 Klop de room stijf met de vanillesuiker en schep dit luchtig door de vla en de yoghurt.
9 Giet de bereiding over het fruit en plaats in de koelkast. 1
0 Schik voor het serveren het achtergehouden fruit op het midden van het dessert.