Verrassingshoorntjes met frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water.
  • 2 Spoel de frambozen, doe ze in een diep bord, voeg de suiker toe en prak ze goed met een vork.
  • 3 Klop de slagroom stijf met de mixer.
  • 4 Knijp het gelatineblaadje uit en doe het met 1 eetlepel water in een steelpan. Verwarm zachtjes, tot de gelatine gesmolten is. Neem meteen van het vuur, voeg de frambozenpuree toe en meng goed.
  • 5 Giet de frambozenpuree op de slagroom en meng voorzichtig. Dek af met vershoudfolie en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 6 Net voor het opdienen, zet je de hoorntjes per 2 of 4 in glazen zodat ze rechtop blijven staan. Steek de punt van een grote spuitzak (zonder spuitmond) in een maatbeker en plooi de rand naar buiten om.
  • 7 Schep er de mousse in en sluit de bovenkant al draaiend. Vul de hoorntjes met de mousse, terwijl je steeds meer drukt vanaf de bovenkant.
  • 8 Versier de hoorntjes met een framboos en/of suikerpareltjes.
  • 9 Om meteen van te smullen zodat de hoorntjes krokant blijven!

Verrassingshoorntjes met frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept