2 Spoel de frambozen, doe ze in een diep bord, voeg de suiker toe en prak ze goed met een vork.
3 Klop de slagroom stijf met de mixer.
4 Knijp het gelatineblaadje uit en doe het met 1 eetlepel water in een steelpan. Verwarm zachtjes, tot de gelatine gesmolten is. Neem meteen van het vuur, voeg de frambozenpuree toe en meng goed.
5 Giet de frambozenpuree op de slagroom en meng voorzichtig. Dek af met vershoudfolie en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
6 Net voor het opdienen, zet je de hoorntjes per 2 of 4 in glazen zodat ze rechtop blijven staan. Steek de punt van een grote spuitzak (zonder spuitmond) in een maatbeker en plooi de rand naar buiten om.
7 Schep er de mousse in en sluit de bovenkant al draaiend. Vul de hoorntjes met de mousse, terwijl je steeds meer drukt vanaf de bovenkant.
8 Versier de hoorntjes met een framboos en/of suikerpareltjes.
9 Om meteen van te smullen zodat de hoorntjes krokant blijven!
Verrassingshoorntjes met frambozen is een recept van Delhaize