3 Gebruik de garde om de zachte boter met de suiker, de gemalen amandelen en de eieren te mengen tot een gladde room. Verdeel deze room over de taartbodempjes. Steek er de frambozen voorzichtig in met de opening naar beneden.
4 Bak 25 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
5 Serveer op kamertemperatuur.
6 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
7 Leg de bladerdeegplakjes in 4 taartvormpjes.
8 Gebruik de garde om de zachte boter met de suiker, de gemalen amandelen en de eieren te mengen tot een gladde room. Verdeel deze room over de taartbodempjes. Steek er de frambozen voorzichtig in met de opening naar beneden.
9 Bak 25 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen. 1
0 Serveer op kamertemperatuur.
Frangipanetaartjes met frambozen is een recept van Delhaize