Frangipanetaartjes met frambozen

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Leg de bladerdeegplakjes in 4 taartvormpjes.
  • 3 Gebruik de garde om de zachte boter met de suiker, de gemalen amandelen en de eieren te mengen tot een gladde room. Verdeel deze room over de taartbodempjes. Steek er de frambozen voorzichtig in met de opening naar beneden.
  • 4 Bak 25 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
  • 5 Serveer op kamertemperatuur.
  • 6 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 7 Leg de bladerdeegplakjes in 4 taartvormpjes.
  • 8 Gebruik de garde om de zachte boter met de suiker, de gemalen amandelen en de eieren te mengen tot een gladde room. Verdeel deze room over de taartbodempjes. Steek er de frambozen voorzichtig in met de opening naar beneden.
  • 9 Bak 25 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen. 1
  • 0 Serveer op kamertemperatuur.

Frangipanetaartjes met frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept