Zoek
Fruitsla met watermeloen (froutosalata me karpouzi)
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 citroen
1/2 watermeloen
20 cl bronwater
5 eetlepels grenadinesiroop
50 g hele gepelde amandelen
8 muntblaadjes
4 verse vijgen
4 witte perziken
Bereiding
1
Breng het water aan de kook.
2
Dompel er de muntblaadjes in onder, zet het deksel op de pan en laat het geheel 10 minuten trekken.
3
Doe het door een zeef en laat het afkoelen.
4
Klop de grenadinesiroop en het citroensap onder het muntaftreksel.
5
Schil de watermeloen en snij het vlees in blokjes.
6
Hou de perziken onder heet water, schil ze en snij ze in twee.
7
Haal er de pit uit en snij het vlees in fijne schijfjes.
8
Spoel de vijgen en snij ze in partjes.
9
Doe al het fruit in een glazen kom. 1
0
Voeg er de amandelen en de saus aan toe en roer alles geruime tijd om. 1
1
Dien de fruitsalade goed gekoeld op.
Fruitsla met watermeloen (froutosalata me karpouzi) is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Karpouzi Me Feta
10-20 min -
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante sesamkoekjes
35 min
Snack
Bekijk recept
Fruitsla met amandelgelei
35 min
Nagerecht
Bekijk recept