Fruitsla met watermeloen (froutosalata me karpouzi)

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water aan de kook.
  • 2 Dompel er de muntblaadjes in onder, zet het deksel op de pan en laat het geheel 10 minuten trekken.
  • 3 Doe het door een zeef en laat het afkoelen.
  • 4 Klop de grenadinesiroop en het citroensap onder het muntaftreksel.
  • 5 Schil de watermeloen en snij het vlees in blokjes.
  • 6 Hou de perziken onder heet water, schil ze en snij ze in twee.
  • 7 Haal er de pit uit en snij het vlees in fijne schijfjes.
  • 8 Spoel de vijgen en snij ze in partjes.
  • 9 Doe al het fruit in een glazen kom. 1
  • 0 Voeg er de amandelen en de saus aan toe en roer alles geruime tijd om. 1
  • 1 Dien de fruitsalade goed gekoeld op.

Fruitsla met watermeloen (froutosalata me karpouzi) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Karpouzi Me Feta
10-20 min -
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante sesamkoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Fruitsla met amandelgelei
35 min Nagerecht
Bekijk recept