Zoek
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
4
35 min
Delhaize
Nagerecht
4
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
50 g blonde kandijcassonade
2 eetlepels frambozenazijn
50 g griessuiker "365"
150 g mascarpone
500 g (nettogewicht) gemengde vruchten naar keuze (vb. 1 kiwi ½ mango ¼ ananas)
125 g rode aalbessen
zwarte peper
Bereiding
1
Snij de vruchten in heel kleine blokjes. Bewaar 4 trosjes aalbessen en rist de rest af in een kom. Voeg de blokjes fruit toe.
2
Meng met de suiker, zwarte peper en frambozenazijn, dek af en zet 2 uur in de koelkast.
3
Neem de mascarpone 30 min. op voorhand uit de koelkast. Prak, voor het opdienen, met een vork fijn met de cassonade. Klop met de garde.
4
Dien de tartaar op in coupes of glazen, werk af met de mascarpone en de bessentrosjes.
Fruittartaar en mascarpone met cassonade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskoteletten op z’n Jamaicaans
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met appels, gezouten boter en cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise zalmkoekjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime
40 min
Nagerecht
Bekijk recept