Fruitsalade met ti-punchsiroop

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de limoen fijn en pers het sap uit de limoen. Doe alles in een steelpan met het sinaasappelsap (25 cl), de gespleten en geschraapte vanillepeul, het in 2 gebroken kaneelstokje en de suiker. Breng langzaam en al roerend aan de kook, laat dan 15 min. op een zacht vuur sudderen. Giet in een heel grote kom en laat afkoelen.
  • 2 Schil ondertussen het fruit en snij het in blokjes.
  • 3 Neem de vanillepeul en het kaneelstokje uit de afgekoelde siroop, voeg dan de rum en het fruit toe. Meng goed, dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 4 Dien goed koel op.

Fruitsalade met ti-punchsiroop is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept