Biscotti met hazelnoten en chocolade

36
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de bloem, de suiker, het zout en het cacaopoeder in een kom.
  • 3 Meng met de garde tot een luchtig mengsel.
  • 4 Maak een kuiltje in het midden en giet er de eieren in.
  • 5 Meng en kneed tot een glad deeg.
  • 6 Voeg de noten toe en kneed opnieuw.
  • 7 Verdeel het deeg in
  • 2
  • 8 Spoel je handen onder koud water en maak 2 broodjes van het deeg.
  • 9 Leg de broodjes op de met bakpapier beklede ovenplaat. 1
  • 0 Bak 20 min. in de oven. 1
  • 1 Laat afkoelen en snij dan met een broodmes in schuine plakken van een dikke cm. 1
  • 2 Leg ze plat naast elkaar op de ovenplaat (met bakpapier bekleed) en bak nog 10 min. (op th. 6). 1
  • 3 Draai ze na 5 min. om. 1
  • 4 Laat afkoelen op het ovenrooster.

Biscotti met hazelnoten en chocolade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Biscotti met cranberry en chocolade
25 min Gebak
Bekijk recept
Chocolade-pistachebiscotti
1u20 min Nagerecht
Bekijk recept
Biscotti
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Biscotti
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept