Zoek
Biscotti met hazelnoten en chocolade
36
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
een snuifje zout
3 eieren (L)
150 g geroosterde hazelnoten
165 g griessuiker
20 g puur cacaopoeder
380 g zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Doe de bloem, de suiker, het zout en het cacaopoeder in een kom.
3
Meng met de garde tot een luchtig mengsel.
4
Maak een kuiltje in het midden en giet er de eieren in.
5
Meng en kneed tot een glad deeg.
6
Voeg de noten toe en kneed opnieuw.
7
Verdeel het deeg in
2
8
Spoel je handen onder koud water en maak 2 broodjes van het deeg.
9
Leg de broodjes op de met bakpapier beklede ovenplaat. 1
0
Bak 20 min. in de oven. 1
1
Laat afkoelen en snij dan met een broodmes in schuine plakken van een dikke cm. 1
2
Leg ze plat naast elkaar op de ovenplaat (met bakpapier bekleed) en bak nog 10 min. (op th. 6). 1
3
Draai ze na 5 min. om. 1
4
Laat afkoelen op het ovenrooster.
Biscotti met hazelnoten en chocolade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Biscotti met cranberry en chocolade
25 min
Gebak
Bekijk recept
Chocolade-pistachebiscotti
1u20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Biscotti
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Biscotti
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept