Zoek
Belgische aardbeien met soya ijs
4
10 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vanillestokje
500 g aardbeien
bloemsuiker Tienen
150 g bramen
1 eetlepel fijngesneden munt
150 g frambozen
kiwi gold Zespri
3 stengels rabarber
Soja-ijs vanille Ijsboerke
2 eetlepels suiker 365
2 dl water
Bereiding
1
Snij de rabarber in stukjes.
2
Snij het vanillestokje open en schraap de zaadjes eruit.
3
Breng water en suiker aan de kook en voeg de rabarber en vanillezaadjes toe.
4
Laat alles 5 minuten koken en mix alles fijn met een staafmixer.
5
Giet het geheel door een zeef en vang het sap op.
6
Snij de aardbeien in 2 en verdeel over 4 borden samen met de frambozen, de bramen en de in stukken gesneden kiwi.
7
Giet het rabarbervocht eroverheen en serveer met soja-ijs.
8
Garneer met munt en werk af met bloemsuiker.
Belgische aardbeien met soya ijs is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Toastjes met Belgische kaas
10 min
Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept