Zoek
Berglandschap van chocolade
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eetlepels bloemsuiker
citroensap
500 g kastanjecrème met vanille (in blik)
125 g pure chocolade
50 g ultrafijne griessuiker S2
125 g zachte boter
Bereiding
1
Breek de chocolade in kleine stukken en laat ze smelten in een warmwaterbad of in de microgolfoven.
2
Giet in een slakom de kastanjecrème, de griessuiker, de zachte boter en de gesmolten chocolade.
3
Meng alles voorzichtig: de massa moet heel homogeen zijn.
4
Geef het deeg de vorm van een grote bol en leg hem op een ijsgekoelde dienschotel.
5
Laat de kinderen deze massa kneden tot een berglandschap.
6
Om te glaceren: Meng het citroensap en de bloemsuiker, totdat de suiker volledig opgelost is.
7
De bereiding moet wit en stroperig zijn.
8
Giet over de toppen van de bergen als eeuwige sneeuw.
9
Als dit klaar is, laat tenminste 2 uur of tot aan het opdienen opstijven in de koelkast.
Berglandschap van chocolade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept