1 Verwarm de oven voor op thermostaatstand 7 (210 °C).
2 Smeer een taartvorm in met boter en leg het bladerdeeg erin met daarop een vel boterhampapier.
3 Vul de vorm met peulvruchten en laat 15 min. bakken in hete oven.
4 Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten.
5 Laat afkoelen.
6 Pers de limoen.
7 Laat de rozijnen 10 min zwellen in een kom lauw water.
8 Laat ze goed uitlekken.
9 Pel twee bananen en snij ze in schijfjes van 1/2 cm dik. 1
0 Giet er onmiddellijk het limoensap over. 1
1 Pel en plet de derde banaan. 1
2 Voeg de suiker, de room en de rozijnen eraan toe. 1
3 Meng goed en giet de bereiding over het deeg in de bakvorm. Bedek met banaanschijfjes. 1
4 Laat 10 tot 15 min bakken in een hete oven.Bestrooi de taart 5 min voor het einde van de baktijd met vanillesuiker. 1
5 Wanneer de taart gebakken is, moet de bovenkant goudbruin zijn en lichtjes gekarameliseerd. Laat ze afkoelen op een taartrooster en versier met muntblaadjes. Dien gekoeld op.