Zoek
Bananenlolly’s met chocolade en kokosnoot
4
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g bananen
25 g boter
25 g geraspte kokosnoot
5 cl melk
75 g pure chocolade
Bereiding
1
Pel de bananen en snij ze in dikke stukjes.
2
Breek de chocolade in stukjes en smelt ze in een waterbad met de melk.
3
Doe er vervolgens beetje bij beetje stukjes koude boter bij.
4
Prik de stukjes banaan op brochettestokjes, dompel ze in de chocolade en leg ze daarna meteen in de kokosnoot.
5
Leg ze een voor een op een schotel waarop bakpapier is gelegd.
6
Zet ze in de koelkast en haal ze er 15 minuten voor het opdienen uit.
Bananenlolly’s met chocolade en kokosnoot is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Exotische appelcompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Creoolse vlees- en visfricassee
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Halve ananas gevuld met ananasmousse
35 min
Nagerecht
Bekijk recept