Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 15 cl water met de suiker aan de kook en laat koken tot je een siroop verkrijgt.
  • 2 Schil de wortels en snij ze in schijfjes. Stoom ze in 20 tot 25 min. gaar.Mix ze tot een moes. Giet de lauwe wortelmoes in een kom.
  • 3 Voeg onder voortdurend roeren de siroop, kokos en gezeefde bloem toe, gevolgd door de eieren die door de eierdooiers en de sinaasappelschil werden geklopt.
  • 4 Dek af en laat 30 min. rusten.
  • 5 Bedek de bodem van een ronde taartvorm met bakpapier en beboter lichtjes. Bestrooi met poedersuiker en giet er het deeg in.
  • 6 Laat 1 u. bakken in een hete oven op stand 6 (180° C).
  • 7 Laat lauw worden. Haal de taart op een rooster uit de vorm. Laat afkoelen.
  • 8 Bestrooi net voor het opdienen met poedersuiker en kaneel.

Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos) is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Pretu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Pan
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept