Bosbessentaart

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Boter een vorm van 26 cm in. Spreid het gebruiksklare deeg uit over de bodem van de vorm. Laat de randen van het deeg over de vorm komen.
  • 3 Bedek de bodem van de taart met het amandelpoeder.
  • 4 Meng de bosbessen met de citroenschil, de bloemsuiker en de bloem in een slakom. Giet dit mengsel op de taartbodem.
  • 5 Plooi de randen van het deeg over de bosbessen. Zet in de oven en laat gedurende 25 minuten bakken.
  • 6 Verwarm in een stoofpannetje de frambozenconfituur met 5 cl water tot de confituur is opgelost.
  • 7 Haal de taart uit de vorm en laat ze afkoelen.
  • 8 Breng de frambozencoulis aan met behulp van een penseel. Bestrooi bij het opdienen met bloemsuiker en versier met de citroenschil.

Bosbessentaart is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart met banketbakkersroom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde Bosbessentaart
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
30-60 min -
Bekijk recept

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart met banketbakkersroom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde Bosbessentaart
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
30-60 min -
Bekijk recept