Bosbessentaart met banketbakkersroom

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6-7 (200 °C).
  • 2 Reinig de bosbessen.
  • 3 Smeer een taartvorm in met boter en leg het bladerdeeg erin met daarop een vel boterhampapier.
  • 4 Vul de vorm met peulvruchten en laat 20 min. bakken in de hete oven.
  • 5 Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten en laat nog 10 min. bakken in de hete oven.
  • 6 Laat de frambozengelei lauw worden.
  • 7 Giet de banketbakkersroom op de bodem van taartvorm, verdeel de bosbessen gelijkmatig en overgiet het geheel met frambozengelei.
  • 8 Bestrooi met poedersuiker net voor u de taart opdient. Gekoeld opdienen.

Bosbessentaart met banketbakkersroom is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Bosbessentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde Bosbessentaart
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
30-60 min -
Bekijk recept