Zoek
Bosbessentaart met banketbakkersroom
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
40 cl banketbakkersroom
25 g boter
100 g frambozengelei
1 schijfje gebruiksklaar bladerdeeg
15 g poedersuiker
600 g verse bosbessen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6-7 (200 °C).
2
Reinig de bosbessen.
3
Smeer een taartvorm in met boter en leg het bladerdeeg erin met daarop een vel boterhampapier.
4
Vul de vorm met peulvruchten en laat 20 min. bakken in de hete oven.
5
Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten en laat nog 10 min. bakken in de hete oven.
6
Laat de frambozengelei lauw worden.
7
Giet de banketbakkersroom op de bodem van taartvorm, verdeel de bosbessen gelijkmatig en overgiet het geheel met frambozengelei.
8
Bestrooi met poedersuiker net voor u de taart opdient. Gekoeld opdienen.
Bosbessentaart met banketbakkersroom is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde Bosbessentaart
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
30-60 min -
Bekijk recept