Zoek
Flensjes met pruimen en mokkaijs
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Brugse pannenkoek
1 koffielepel griessuiker ultrafijn Tienen
IJs ijsboerke Icy mokka
kiwi gold Zespri
4 eetlepels mascarpone Delhaize
2 dl porto Sandeman Ruby
3 dl rode wijn
12 verse pruimen
Bereiding
1
Verwarm de flensjes.
2
Breng de rode wijn, Porto en suiker aan de kook en laat 10 minuten koken.
3
Voeg de pruimen eraan toe en kook nog 5 minuten.
4
Haal uit het kookvocht en laat afkoelen.
5
Kook het rodewijnmengsel in tot siroop.
6
Verdeel de flensjes over 4 borden.
7
Verdeel hierover pruimen, kiwi, mascarpone, mokkaijs en besprenkel met de siroop.
Flensjes met pruimen en mokkaijs is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Luikse koffie
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaijs
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade Coup
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Café liégois
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min
Nagerecht
Bekijk recept