Flensjes met pruimen en mokkaijs

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de flensjes.
  • 2 Breng de rode wijn, Porto en suiker aan de kook en laat 10 minuten koken.
  • 3 Voeg de pruimen eraan toe en kook nog 5 minuten.
  • 4 Haal uit het kookvocht en laat afkoelen.
  • 5 Kook het rodewijnmengsel in tot siroop.
  • 6 Verdeel de flensjes over 4 borden.
  • 7 Verdeel hierover pruimen, kiwi, mascarpone, mokkaijs en besprenkel met de siroop.

Flensjes met pruimen en mokkaijs is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse koffie
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaijs
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade Coup
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Café liégois
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept