Bladerdeegtaart met druiven

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg.
  • 3 Prik de bodem in met een vork.
  • 4 Voeg na 5 min. de witte wijn toe, roer de aanbaksels los en leg het vlees in de pan.
  • 5 Dek af en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur.
  • 6 Meng de havervlokken met 2 eetlepels suiker en voeg de vanillepoeder toe.
  • 7 Meng.
  • 8 Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
  • 9 Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten uit de blauwe druiven. 1
  • 0 Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. 1
  • 1 Bestrooi het fruit met de rest van de suiker. 1
  • 2 Serveer de haasjes, gesneden in plakjes van 1 cm dikte, met de saus. 1
  • 3 Zet gedurende 20 à 25 minuten in de oven.

Bladerdeegtaart met druiven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Mediterrane bladerdeegtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siemons openhartige bladerdeegtaart
2 uur-
Bekijk recept
Bladerdeegtaart Met Cheddar
30-60 min -
Bekijk recept