Blanc-manger

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in een slakom met koud water tot ze helemaal week zijn.
  • 2 Vraag aan een volwassene de melk op te warmen samen met het amandelpoeder, de helft van de griessuiker, de vanillesuiker en het bittere amandelextract.
  • 3 Knijp de gelatine uit tussen de vingers, giet in de melk en laat smelten.
  • 4 Roer alles goed om en laat gedurende 45 minuten afkoelen.
  • 5 Klop met een elektrische garde de room met de rest van de suiker en voeg dit bij de amandelmelk.
  • 6 Meng goed en verdeel dit gerecht over glazen bekertjes.
  • 7 Laat de blanc-manger 4 uur opstijven in de koelkast.

Blanc-manger is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger met speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept