Feest-pannenkoek

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de klokhuizen uit de geschilde appelen, snij ze in stukjes en kook ze in een bodempje water in ongeveer 10 minuten zacht.
  • 2 Roer de stukjes appel tot compote, voeg suiker naar smaak toe en laat licht afkoelen.
  • 3 Leg op grote borden een (koude) pannenkoek, verdeel de appelcompote erover en schep daarop een flinke lepel plattekaas.
  • 4 Hak de walnoten in grove stukken.
  • 5 Bestrooi de plattekaas rijkelijk met kaneel, poedersuiker en de gehakte noten.

Feest-pannenkoek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Hasselbackaardappels met gorgonzola recept
Bekijk recept
Feest Lunches Voor Dreumes En Peuter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Feest Snackjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept