Gekonfijte ananas met saffraan en vanille

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en snij hem in schijven van ongeveer 1 centimeter dikte.
  • 2 Snij de vanillestokjes door in de lengterichting. Doe in een bakpan, samen met een scheutje water en de saffraandraadjes.
  • 3 Schraap het vanillemerg over dit alles en bewaar de stokjes.
  • 4 Verwarm op zacht vuur, waarbij je de schijven af en toe omdraait om de vanille en de saffraan goed te verspreiden.
  • 5 Dien naar wens en volgens het seizoen lauw of koud op en versier met een half vanillestokje

Gekonfijte ananas met saffraan en vanille is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Gemberhartjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept