Gebak met peren en chocoladestukjes

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th 5/6 – 160°C.
  • 2 Bereid het deeg met de mixerkloppers, klop goed na elke toevoeging. Begin met de zachte boter en de suiker. Voeg 2 eieren toe, vervolgens de helft van de bloem en het zout. Doe er de 2 andere eieren bij en dan de rest van de bloem.
  • 3 Voeg 100 g Callets toe en meng met een houten lepel. Leg bakpapier in een grote ronde, diepe taartvorm en stort er het beslag in. Bedek met de geschilde en in blokjes gesneden peren. Bestrooi met 100 g Callets en de geschaafde amandelen. Laat gedurende 50 min. in de oven bakken. Laat 10 min. rusten, haal uit de vorm en leg op een taartrooster.
  • 4 Serveer lauw met een bolletje vanille-ijs of op kamertemperatuur zonder iets bij.

Gebak met peren en chocoladestukjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pepernotenijsberg
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Bananenconfituur met chocolade
Bekijk recept

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept