Zoek
Gegratineerde vijgen met ricotta
4
10 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel blonde kandijsuiker
4 dikke vijgen
2 eigelen
30 g gemalen amandelen
50 g griessuiker
1 pot ricotta (250 g)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Gebruik de garde om de ricotta te mengen met de eigelen, de gemalen amandelen en de suiker. Verdeel dit mengsel over 4 individuele ovenschalen.
3
Spoel de vijgen en dep ze droog, snij ze in
6
Druk de partjes lichtjes in de room en bestrooi met de kandijsuiker.
4
Bak in de oven gedurende 20 min. tot ze goudbruin zijn.
5
Serveer lauw of koud.
Gegratineerde vijgen met ricotta is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept