Kaneelcrème

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk, de room en de kaneel aan de kook in een kookpan.
  • 2 Meng het geheel en zet de pan van het vuur.
  • 3 Bedek ze met een handdoek en laat de bereiding 15 minuten trekken.
  • 4 Klop met behulp van een elektrische klopper de eierdooier en de suiker in een kom, tot de massa gaat schuimen en verbleekt.
  • 5 Verwijder de kaneel uit de infusie en verwarm deze 3 minuten op een zacht vuur.
  • 6 Meng onder voortdurend roeren de warme maar niet kokende melkroommengeling onder de eierdooier.
  • 7 Doe alles in de kookpan en laat het geheel 1 tot 2 minuten indikken op een heel zacht vuur en terwijl u voortdurend roert met een houten lepel: de room is klaar als hij aan de lepel kleeft.
  • 8 Doe door een puntzeef boven een diep bord.
  • 9 Dek af, laat afkoelen en zet 4uur in de koelkast.

Kaneelcrème is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Verse Vijgen Met Kaneelcreme.
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Verse Vijgen Met Kaneelcreme.
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept