Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 4 geschilde en in stukjes gesneden appelen, 150 g veenbessen en 2 eetlepels blonde kandijsuiker; verdeel over 4 ovenschoteltjes.
  • 2 Dek ze af met crumbledeeg dat je klaarmaakte met 70 g gemalen speculoos, 70 g bloem en 50 g gezouten boter.
  • 3 Laat 25 min. goudbruin bakken in de oven (voorverwarmd op th. 6 -180 °C).
  • 4 Dien warm op met een bol vanilleijs, lauw met wat Engelse room of gewoon koud.

Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept