1 Zet een glazen of porseleinen slakom en de kloppers van de mixer in de koelkast.
2 Doe de eierdooiers en de suiker in een grote steelpan met dikke bodem en klop even. Zet de pan op een heel zacht vuur (of in bain-marie) en klop zonder ophouden met de mixer op de laagste snelheid: de eieren zullen stilaan in volume verdubbelen en schuimig worden. Giet er geleidelijk aan de Marsala bij en klop geruime tijd na elke toevoeging. Laat de sabayon vooral niet koken.
3 Giet in een slakom en laat afkoelen.
4 Klop de slagroom stevig op in de koude slakom en doe er de sabayon bovenop. Meng voorzichtig.
5 Verdeel de frambozencoulis over 6 coupes en giet er de sabayon bovenop. Laat enkele uren in de koelkast rusten om een stevige en luchtige massa te verkrijgen.
6 Bestrooi met cacaopoeder en dien koel op.
Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis is een recept van Delhaize