Kersen met porto en specerijen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een lange sliert van de schil van de sinaasappel en doe de sliert met 30 cl water, de suiker en de specerijen in een stoofpannetje. Meng, breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 10 min. onafgedekt sudderen op zacht vuur.
  • 2 Halveer ondertussen de kersen en ontpit ze. Doe ze bij de siroop en neem van het vuur wanneer het mengsel terug begint te koken. Voeg de porto toe en laat afkoelen.
  • 3 Zet enkele uren in de koelkast.
  • 4 Serveer heel koel.

Kersen met porto en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept